Team Burgemeester stelt trots zijn kandidatenlijst voor 2024

4 juli 2024

Team Burgemeester stelt trots zijn kandidatenlijst voor 2024

Team Burgemeester is in Kampenhout een gekende naam in tegenstelling tot andere gemeenten waar je deze naam plots ziet opduiken.

Reeds in 2018 trokken wij met de naam Team Burgemeester naar onze Kampenhoutenaren. De domeinnaam www.TeamBurgemeester.be is dan ook van ons! Dit zegt veel. Misschien hebben we andere gemeenten geïnspireerd die deze naam nu gebruiken.

Kort na mijn eedaflegging bij de gouverneur, ergens half januari 2013, opperde ik als kersverse burgemeester aan de toenmalige voorzitter om onze partij anders te profileren zowel op gebied van inhoud als van naam. Heel éénvoudig gesteld en vanuit mijn visie als burgemeester wil je een burgemeester zijn voor alle inwoners. Dat werkt ook inspirerend voor onze partij en verhoogt de betrokkenheid met onze inwoners. Team Burgemeester is uit diverse kandidaten samengesteld die een weerspiegeling zijn van inwoners van Kampenhout en die een oplossing biedt voor alle Kampenhoutenaren.       

Een partij die kort bij de inwoners staat en de problemen aanpakt en oplossingen zoekt. Kortom een partij die hard werkt! De slogan ‘Samen Werkt’ is niet zomaar uit de lucht gegrepen.

Onze lijst is een mooie mix van ervaren krachten en nieuwkomers: 10 nieuwe kandidaten en 13 met ervaring. We hebben een evenwichtige verdeling van 11 vrouwen en 12 mannen. Heel wat jonge gemotiveerde kandidaten waaronder onze jongste kandidaat, Marthe Debels,  geboren in 2004.

Samen vormen wij  een evenwichtige lijst die klaarstaat voor onze inwoners.

Ik ben dan ook heel blij als lijsttrekker en vanzelfsprekend ook als kandidaat burgemeester de lijst aan jullie voor te stellen. Waarom een derde keer Burgemeester?  Het werk is nog lang niet klaar en met dit Team kan je iets realiseren en het verschil maken. Verder kan ik opnieuw rekenen op onze uitredende schepenen van Team Burgemeester, Edith Grauwels en Stefan Imbrechts op plaats 2 en 3. William Hanssens trekt als voorzitter, net zoals de voorzitters in de voorbije campagnes de tweede kolom van op de 13e plaats en uittredend raadslid en ex-voorzitter Bart Crommelinck wordt de lijstduwer.

Zowel Greet Willems, Margo Verbist, Daniëlle Van Meldert en Rina Vanosmael stellen zich niet meer kandidaat. Wij danken hen voor de jarenlange inzet.

Onze bestuursleden waaronder: Hendrik De Reus, Jean-Marie Nevens, Glenda Kempeneers, Sven Vandessel, Freek Michiels, Nick Vanmeerbeeck, Marina Marine, Helena Bisschop staan klaar om samen met onze kandidaten de uitdagingen van Kampenhout aan te pakken.

Met een team van toegewijde kandidaten kijken wij uit naar de verkiezingen en de kans om onze visie verder te realiseren. Voor meer informatie over onze kandidaten en ons programma, en om onze bestuursleden beter te leren kennen via een open interview in onze podcast, bezoek www.teamburgemeesterkampenhout.be 

Team Burgemeester stelt trots zijn kandidatenlijst voor 2024

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x