BBQ Teamburgemeester – 01/06/2024

Onze jaarlijkse BBQ zit er weer op. De flyers werden gedrukt en door ons team netjes bezorgd in de brievenbussen van Kampenhout. Iedereen had de kans om in te schrijven, wat gestaag gebeurde, maar in de laatste week kregen we een ware inschrijfexplosie.

Het begon uiteraard met de opbouw en het klaarzetten van de zaal door ons team, zodat we jullie in alle gezelligheid konden ontvangen. De sfeer zat er meteen in.

Nadat onze gasten konden genieten van een aperitief, barstte de BBQ echt los! Het was fantastisch om te zien hoe iedereen genoot van het lekkere eten en elkaars gezelschap. Naast het gezellige aperitief en de heerlijke BBQ-gerechten konden onze gasten ook genieten van verrukkelijke taarten en lekkere koffie.

Team Burgemeester is ontzettend blij dat we jullie mochten verwennen en bedienen! Het was dan ook een fantastische dag vol lekker eten, gezelligheid en geweldige gesprekken. Er werd heel wat afgelachen. Prachtig om te zien hoe iedereen genoot van elkaars gezelschap en de positieve energie die er hing.

Kortom, we blikken terug op een meer dan geslaagde BBQ en wat was het een geweldige ervaring! Het was prachtig om zoveel bekende en nieuwe gezichten te zien. Nogmaals hartelijk dank aan iedereen die aanwezig was en deze dag onvergetelijk maakte. Meer van dat, maar eerst onze mosselsouper in september.

Anja Decoster

BBQ Teamburgemeester – 01/06/2024

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x